söndag 16 januari 2011

Baby-dress

Nu har båda dressarna blivit klara:

Jag är inte helt nöjd med den randiga då garnet kändes lite för strävt för att passa som baby-plagg. Den lila med blommor däremot stickade jag i ett helt underbart garn (Baby Marino). Det garnet kommer jag nog att sticka mera av, det kommer att passa bra som små barn-sockor.

Lena i Heby har bett mig att göra en baby-dress till sitt kommande barnbarn, jättekul. Spänande också då vi inte vet om det är en pojke eller flicka. Jag har gjort två olika färgförslag så får vi se vilket Lena väljer.

4 kommentarer:

 1. Hej!

  Hittade din sida när jag letade efter ett mönster att sticka in en ros på mina halvvantar. Men din idé att brodera var mycket finare. Man ser verkligen att du utvecklat dig i din teknik allt eftersom! Kommer att härma dig lite innan jag hittar min egen stil. Hoppas det inte gör något.

  Ha en fin vinterdag!

  /YvvePyvve

  SvaraRadera
 2. Hej,
  Självklart får du härma mina idéer.
  Det är ju rätt kul egentligen att ta lite idéer här och där och sätta sin egen prägel.
  Lycka till med rosen!

  SvaraRadera
 3. Hej,
  Jättefina baby-dressar. Vad har du använt för mönster?
  Vi saknar förresten dig på stickträffarna. VI är på Rob´s Cafe i Igor nu. Roligt om du kommer förbi.
  Hälsar
  Lina

  SvaraRadera
 4. Hej och tack!
  Lena (den blivande farmorn) hittade ett mönster på Dropsdesign. Hon valde att ta båda dressarna. Personligen tyckte jag inte alls om den randiga dressen. Garnet var för strävt och det blev klumpigt med alla färgbyten. Men den lila med blommor var mycket mjukare och mysigare.
  Jag har saknar stick-träffarna och kommer gärna förbi någon gång under våren!
  Hälsningar
  //Jeanette

  SvaraRadera